Абонатите на Топлофикация София ще могат да проследят в реално време потреблението на

...
Абонатите на Топлофикация София ще могат да проследят в реално време потреблението на
Коментари Харесай

Клиентите на „Топлофикация София” ще могат да следят потреблението си в реално време

Абонатите на " Топлофикация София "  ще могат да проследят в действително време потреблението на топлинна сила в парцела и етажната благосъстоятелност, за които имат регистрация в „ Моят портал “, както и да получат данни за фактурираната сила и годишно равнене при тези, които са на планиран доклад, оповестиха от сдружението. 

Услугата, даваща опция за мониторинг, ще бъде налична за всички потребителите, захранвани от ТР „ София ” и ТР „ София Изток ” и част от ТР „ Земляне “.

" Абонатните станции в тези региони към този момент са присъединени към системата за ръководство и наблюдение SCADA, по която Топлофикация София работи интензивно през последните 3 години. Ползвайки новата функционалност клиентите ще могат да конфигурират предоставяните данни за парцелите регистрирани в профила им в „ Моят портал “, съгласно определени от тях критерии, да наблюдават и съпоставят месечното и годишно ползване, както и да изтеглят определената информация в табличен тип на лично електронно устройство ", означават от там. 

Оказва се, че клиентите ще имат информация за температурата на подаващата вода от топлоизточника, както и на температурата на заложената и настояща вода за отопление и БГВ, външна температура на въздуха и показанията на топломера в абонатната станция.

А за улеснение и възможност за сравнимост с предходни интервали информацията е предоставена накратко и графично.

" С това изобретение Топлофикация София прави следващата стъпка към разширение на пакета от предоставяни електронни услуги, като дава опция на клиентите да проучват, усъвършенстват и ръководят дейно потреблението на топлинна сила в парцелите си ", се споделя в известието от " Топлофикация София ". 
 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР